Witam.Na początku chciałbym podziękować za w miarę normalną odpowiedz od Zygi.Co do reszty to uderz w stół a nożyce się odezwą.Ta odpowiedz kierowana jest do tych którzy potrafią bez epitetów napisać kilka zdań.Ja nie piszę że nic konkretniego nigdy nie napisałeś ale nie musimy się tu prześcigać w wyzwiskach jak robi to wiele osób.Wydaje mi się, że skoro jest ktoś na tym forum to coś łączy go z spólką Centrozap.Jeżeli nie to nie wierzę w dobrego samarytanina, który chce ostrzedz kolegów o spadkach.No chyba,że nie ma kolegów w świecie rzeczywistym a zasłaniając się wymyślnym nickiem chce pokazać szczyt swoich prymitywnych możliwości słowotwórczych.Jak wcześniej pisałem śledzę forum od momentu pierwszych kroków na giełdzie czyli 2 lata.Z grubsza wiem co tam się wypisuje.Sam oceniłem poczynania zarządu tak:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-prosba,10053345.html
Jeżeli chodzi o merytoryczną dyskusję to właśnie jej brak, było pare dyskusji w przeciągu kilku lat ale to nic w porównaniu do reszty.Jak ktoś nowy albo z zewnątrz forum pisze pytanie co myślicie o centrozap albo ma pytania laika to wolicie napisać że jest skończonym debilem itp.Zamiast nic nie napisac skoro już nie potraficie odpowiedzieć na pytanie.Nie kieruję tych słów do Ciebie Zyga osobiście, piszę jedynie że poziom tego forum jest żenujący.Warto to zmienić i bez znaczenia co napisze o mnie hanys czy ktoś inny nie będę odpisywał na ich zaczepki.
Pozdrawiam.