Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do ~JAG

moje buahahahahahaha dotyczyło wypocin tego oszołoma co codziennie pisze "dzisiaj ostro w górę", "conajmniej 10zł" "itp.
codziennie pisze to samo bez żadnych podstaw i codziennie się nie sprawdza.
to że dzisiaj będzie kilka procent na + 4-6% to nic nadzywczajnego.
no ale jak ktoś się ubrał w śmieciucha po 3 czy 4zł to musi jakoś naganiać innych.
pisałem od 3,3zł że bedzie spadać i jak spadło do 2,25zł nie piszę "a nie mówiłem" czy "trzeba bło mnie słuchać" bo każdy ma swój rozum. a tak to tylko odkupowaliście od Parszuto jego akcje i uśrednialiście a on zacierał łapki.
sprawdź sobie kurs z ostatnich 3 tygodni ile miałeś wzrostowych sesji 2? czy3? i to o kilka groszy.
i jesli myslisz że moje posty mogą doprowadzić do zalenia kursu to jesteś idoita.
I nie ośmieszaj się więcej chłopcze.

może napiszesz ile spółka zarobiła w I kwartale br.?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA 0,33% 30,30 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.