Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  61,50 zł , zmiana od tamtej pory: 10,89%

Re: Do it ? Let's do it !

Bardzo się z Tobą zgadzam dam Ci przykład
Jak Ty stałeś za tym syfiastym węglem gdzie ta wspaniałą UE chce go zlikwidować (eurokomuna) zły Jarek dał Ci 3 tysi a ja ca to że mam proeko gaz propan dostałem 500 zł

Ja to wszystko wiem

Powiem Ci więcej za komuny lata 1980 - 1989 budowaliśmy 10× więcej kościołów jak dzisiaj , dlaczego a no dlatego że jest wolność i ludzie zrozumieli to tak że nie muszą do nich chodzić
Ustrój w PL jest wyborem między dżumą a cholerą
Jednak całokształt w obecnej sytuacji przemawia za PiS
Ludzie byli są i będą grzeszni nic na to nie poradzimy musimy zacząć od siebie ale nigdy nie zgodzę się z bredniami gościa
Komuna a potem postkomuna to najgorsze co mogło się przytafić Polsce po 1945 roku
Wygląda na to że Co co to spierzyli w Jałcie i Poczdamie chcą odkupić winy i abyśmy my Polacy to wykorzystali i byli mądrzy przed szkodą to staniemy się potęgą w środku Europy aź szkopom , żabojadom i sowicji szczęka opadnie
A już w historii dziejów tak było a historia lubi się powtarzać
Tak nam dopomóż BÓG

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IBSM -3,13% 68,20 2025-09-22 16:34:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.