moja@, mylisz się okrótnie! Za friko to unia dała Bauerowi i kumplowi jego 100 mln jako plan pomocy. To nic pewnego.
Blacklion, czyli my daliśmy za to 100 mln Bauerowi z kumplem.Mu zapłaciliśmy im za to co im jegynie obiecano lub nawet nie obiecano.
Sto mln. juz zapłaciliśmy, a i to nie prawda. Bo płacąc im płaciliśmy między innymi akcjami BLI. Tyle tylko że akcje policzono po 1zl z groszami. Jak wiemy wk na akcje to około 4 złotych. Więc wyrąbali nas kolejny raz.
Czyli w rezultacie BLI zapłacił grubo ponad 100 mnl za kawałek ziemi i obietnice wspomożenia projektu. Może i unia wspomoże może nie. Aby wspomoła to musimy zainwestować chyba 300 mln.
Teraz pytanie. Nas w rezultacie bedzie kosztowało to ponad 400 mln. Ile bytelek trzeba sprzedać żeby ten interes sie zwrócił. Tylko zwróciło??!!!!
Nie jestem pewien czy to dobry interes!!!!
Bauer uważa że tak!
A ja mam pytanie. Dlaczego carza razem z Bauerem na czele nie kupili kawałka ziemi. Taj jak Bauer sam to zrobil i dlaczego w imieniu BLI nie wystąpili o dofinansowanie unijne?
Swoje mażenia odsprzedał nam za ponad 100 baniek!!!!!!!!!
Po kursie widać że nie tylko ja uważam że coś jest nie tak z tą cholerna spółką.