Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: -7,50%

Re: Do " Czarnego Konia 58 " ---- Opamiętaj Się! Daj sobie spokój!

Ja jestem już tak zniechecony do tej spólki jak cały rynek i marny arkusz zleceń kupna.
Myślę że z piasku bicza nie ukręcisz, tak samo tu wzrostów nie zrobisz ze spólki, ktora chce dorzucać akcje nowej serri G.

nie bój się tutaj wzrosty ci tu nie grożą, "masz to jak w b(iztech)anku". Zobacz Drogi Przyjacielu, że cały indeks New connect pikuje ostro w dół, popyt na nim mocno słabnie, a więc nie ma paliwa do wzrostów równiez na Biztech S.A.
Tu przeczuwam dalsze mielenie sie kursu na poziomach 17-21 groszy. Nie ma zadnej dobrej informacji za spólki, "emisja wisi w powietrzu", indeks spada, ogólnie cały kurs Biztech utrzymuje się w trendzie spadkowym. nie ma tu przesłanek do wystrzału w kosmos na północ.

A POZA TYM WSZYSTKIM JA NIGDY NIE UWAŻAM SIĘ UPOWAZNIONY, BY BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA CZYJEŚ DECYZJE INWESTORSKIE. KAŻDY INWESTUJE TYLKO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!
NIE MA TAK DOBRZE, BY KTOŚ RĘCZYŁ, GWARANTOWAŁ KOMUŚ POWODZENIE JEGO DECYZJI. JA NIKOGO NIE UBEZPIECZAM I NIE DAJĘ ŻADNEJ GWARANCJI. TO WSZYSTKO POWYŻSZE TO TYLKO MOJE PRZEMYŚLENIA, ROZWAŻANIA, INTERPRETACJE SYTUACJI, KTÓRA ZAWSZE JEST SKOMPLIKOWANA I NIEJEDNO ZNACZNA. ZAWSZE MOZE SIĘ WYDARZYĆ COŚ NIEOCZEKIWANEGO, CO MOŻE WYWOŁAĆ NAGŁY ZWROT SYTUACJI I WTEDY TEZ TRZEBA PODEJMOWAĆ DECYZJE NA WŁASNĄ, A NIE NA MOJA ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!

NAWET MAKLERZY, BROKERZY, ANALITYCY W BIURACH MAKLERSKICH NIGDY NIE BIORĄ NA SIEBIE ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA DECYZJE INDYWIDUALNE UCZESTNIKÓW RYNKU, CHOĆ SAMI WYDAJĄ POWAŻNE REKOMENDACJE, WSKAZÓWKI CO DO ZAKUPU, CZY SPRZEDAŻY AKCJI KONKRETNYCH SPÓŁEK.
KAŻDY MA PEŁNE PRAWO BEZ CENZURY DO WOLNOSCI SŁOWA, SWOBÓD OBYWATELSKICH I UZEWNĘTRZNIANIA SWOJEGO NASTAWIENIA DO RÓZNYCH SPRAW I RÓZNYCH PROBLEMÓW.

ZAŁÓŻMY, ŻE JA TU PROWADZĘ TYLKO TAKIEGO BLOGA INTERNETOWEGO NA ŁAMACH SPÓLKI BIZTECH I DZIELĘ SIĘ SWOIMI SKROMNYMI ODCZUCIAMI.

A więc prosze nie brac mnie za wyrocznię, nawet nalepsi analitycy Giełdowi nie raz nie dwa się mylą i inikt ich za to nie ściga, bo inaczej byśmy wszyscy się pozabijali i powariowali.
Trzeba mieć to na uwadze, że w wolnym, niezwisłym kraju spotyka się człowiek z całą paletą najrózniejszych zdań nieraz na ten sam temat.

Pozdrawiam i Życzę Samych Sukcesów w Inwestycjach niekoniecznie na Biztechu!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIZTECH -6,09% 0,18 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.