Witaj Cercio
Lata i znana teoria nie określają umiejętności, lecz praktyka. Ja siedzę na giełdzie dość dłuższy okres czasu. Miałem wiele spółek, ale jedną mam do początku. Netia przyniosła mi straty w 2005 ale i 2008 a w 2009 zebrałem na samochodzik. Myślę, że i 2010 da zarobić.
Ostatnio na Neti spore tasowanie. Moim zdaniem zaczyna się powolna zbiórka akcji przed walnym. Spore pieniądze są do podziału a w planie inwestycyjnym niczym nas nie zaskoczą. Kto będzie miał więcej ten zbierze.
Obserwuję często nasze forum i ostatnio wydaje mi się, że nastał spokój w dyskusjach. To jest OK. Jednak brakuje mi waszych dyskusji, z CH. Szkoda, że chłopina się zrobił tak agresywny i prowokujący.
Wracając do naszego papierka skacze w małym przedziale, co lamnie jest oznaką wybicia w okresie miesięcznym. Po dobrych informacjach fundusze zaczęły więcej angażować się w giełdę a Netia jako spółka A- w oznaczeniach jest dobrą lokatą. Podejrzewam, że luty zakończymy na poziomie 5,15- 5,20. wbrew temu co przepowiadał CH .