Ja bym powstrzymał się od obrażania kogokolwiek, chcą kupić sami lub w grupie po taniości i tyle. Z drugiej strony jak ktoś ( nie ja ) inwestuje na podstawie krzyczących postów na forum bankiera to osobiście nie wróże mu daleko idących zysków .
Podam Ci przykład stary ale może: jestem na podłodze powiedzmy od zawsze - pamiętam śląski, optimusa, uniwerala, próchnika - pierwsze zlecenia składałeś w DM, oczywiście meldując się na miejscu i wypisując zlecenie kupna lub sprzedaży. Notowania były w Wyborczej, Parkiecie i raz w radiu koło południa, wykresy rysowałem na papierze milimetrowym. Jak kupiłem Polną po wyskoku z 1 pln na 10 pln po zakupie znanego inwestora to makler mi mówił, że jestem niepoważny - ja mówiłem że oddam min po 100 ( oddałem po 104 średnio) dalej kupiłem TUP po zmianie z logistyki na deweloperkę po 10 i oddałem przed wynikami po 66 - i tym razem kumpel makler pokazał mi znak stukając się w czoło do momentu realizacji zlecenia. Później było różnie - mega wtopa to amica kupiona po 11 pln , oddana po 7 pln , gdzie jest teraz rysowany wykres Ci pokaże - 2008 r
Uważam, że te spółki mają potencjał do zrobienia dobrego profitu dla inwestorów i tyle