Fajny i merytoryczny post. Czuje ze jak merca rok temu przewidzialem tą spółkę .Tyle ze Merca wyjeb utalem za wczesnie a teraz tego nie zrobię .Po pierwsze
1 Kto nie chce czystej energii ręka w górę.by naszym dzieciom i nam sie lepiej oddychało. Ja sam uciekłem dlatego nad wietrzne tereny blisko morza.
2 Ja juz nie chce testów PCR bo one sa w stanie uszkodzić plytkę sitową w konsekwencji mózg i po nas. Miałem ten test i bolało a moze raczej nieprzyjemne to było. Wiec idea jest tutaj kosmiczna jesli chodzi o dobro ludzkosci.ML System stworzył coś na miarę X space. Czyli pokazal ze wirus ktory od dawna jest badany przez naukowcow jest badany gomnianym teste PCR ktorego tworcą byl gosc ktory jakby zyl. To pewnie mialby nie złą komedie ze jest wykorzystywany do takich wirusów.
3 dla ludzi bez kasy,na kredytach ....Jak to kupilem na gorce, zakopalem i nawet nie wiedzialem ze bylem w pewnym momencie na grubym minusie. Wiecie dlaczego?????Bo swiat wokół jest piekny a kasa to tylko dodatek. A za pare lat swiat bedzie lepszy dzieki tej firmie.
4 Tak sytuacja z mercem mnie duzo nauczyla.A tu nie mamy rekawiczek mamy produkty ktore pomoga srodowisku i zdrowiu.