A pokaz mi firme, ktora bez moderacji (wykupienia u mafii gowork abonamentu za gruba kase) ma dobre opinie?
Wiem co pisze, bo sam mam firme i wiem jakie mi warunki zaproponowal gowork, zeby byla mozliwosc moderacji. Na takich portalach wypowiadaja sie z reguly ludzie, ktorzy do lustra nie spojrza i nie powiedza, ze sami sa sobie winni takiego podlego zycia.
Mam znajomych, ktorzy w MLS pracuja od lat i sa bardzo zadowoleni.
Spojrz sobie na gowork Columbusa, ktory ten abonament wykupil, co zreszta od razu zauwazysz. Jakie tam są ochy i achy, a wiadomo jak jest i jak oni szanuja ludzi...
Poza tym jako wlasciciel biznesu, czasem trzeba kogos zwolnic, taka jest funkcja menedzera i nie zwalniasz tych dobrych, tylko zaczynasz od tych najslabszych. Jesli restrukturyzujesz firme np Spolke akcyjna i czasami musisz zwolnic, zeby przezyc, to to sie akurat inwestorom podoba, jesli mozesz zatrudnic kogos taniej, bo takie sa warunki rynkowe i nie zakloca ci to prawidlowego funkcjonowania, to dzieki temu masz wieksze szanse na wypracowanie zysku, co rowniez inwestorom sie podoba, wiec z czym do ludu? Niech pisza, ale mądry akcjonariusz wie swoje, a fundusz juz w ogole ma w d... takie niusy.