widze kolego, ze temat obrotow tak cie podnieca, ze w tym uniesieniu tracisz kontakt z rzeczywistoscia i rownasz rynek glowny z rynkiem NC.... bez komentarza.
Napisz mi jeszcze, ze wszystkie te akcje biomaxa, ktore kupowane byly na poczatku roku po 15-20 gr na obrocie 500-700 tys zl dziennie przez kilka dni z rzedu, zostaly wywalone po 37 gr :D
Nie wiem, jakiej produkcji jest twoj kalkulator, ze ci sie te wolumeny pokrywaja, ale moze sprobuj zmienic mu juz baterie?
Normalnie drugi glupablo ;D
koles, ja naprawde ci wspolczuje ze tak sie podnieciles obrotami na fly.pl, ze straciles na nim caly majatek, ale nie mozesz mnie winic za swoje problemy z trzezwa ocena rzeczywistosci typu "bo fly.pl ma milionowe obroty, to caly NC ma miec takie same"
co do biomaxa: wczoraj cena na zamku 16 gr - obrot dzienny 78 tys zl, dzisiaj na zamku cena 15 gr - obrot dzienny 13 tys zl.
wole "porastac mchem" na biomaxie, gdzie AD zrobi swoje w swoim czasie gdy ciebie tu juz nie bedzie, niz tracic caly majatek na fly.pl tak jak tylko dlatego, ze tam sa obroty.....
zalosne