Jutro nie będzie infa. Sprzedaż akcji musi zostać przekazana w ciągu 3 dni do emitenta akcji czyli spółki Ursus S.A. Także jak wczoraj sprzedawali to dopiero w czwartek puszczą informację. A do czwartku mam wrażenie że ludzie zapomną jakie lody są kręcone. Ja tam zbieram kasę, zasilam rachunek maklerski aby nie kusiło wydać i czekam na emisję. a wtedy sru 20-30% to będzie lekko. Przypomnę że przy emisji akcji w 2017 kurs poleciał 19%. Także spokojnie kupię koło 3 zł. Dlaczego tak będzie? bo Bosy i Troia to nam zdradzili. Trzeba byc tutaj codziennie. Ja praktycznie jestem i czytam co piszą i obserwuję kiedy się pojawiają i co wyprawiają. Do tej pory pamiętam jak Troja pisał w sierpniu że Bosy puszcza swoje akcje. wychodzi! i wyszedł do września! (dodać trzeba że to nie jego akcje a ludzi leszczy, smart leszczy takich jak my którymi to obracał) także teraz też pisali wczoraj dzis aby kurs trzymać na poziomie +4 zł = jestem na 110% pewny że tata Karola, Pan Andrzej Zarajczyk w tym czasie sprzedawał akcje. I się nie łudźcie że jak wolumen był ileś tam milionów to było więcej sprzedających niż kupujących. ten sam sprzedawał i kupował aby kręcić wodą, tym młynem i na koniec ożenić te akcje. Sprawdźcie sobie dzień po dniu wcześniejsze sesje kiedy nie było Państwa Z. nie było spekuły, grubasy na wakacje pojechały za Wasze pieniądze, to wtedy wolumen był na poziomie kilkuset tysięcy. Niestety my się cieszymy jak 50 groszy, 1 złoty zarobimy na akcji kiedy tacy Zarajczycy wypłacają sobie właśnie dywidendę po kilka milionów złotych!
Zgłaszam tę firmę do spółek dywidendowych!