Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,82 zł , zmiana od tamtej pory: 16,53%

Re: Discord

Ja już tłukę dziś z 4 godziny i jak przejdziesz dalej to zobaczysz całą masę nowych możliwości jak choćby czasowe (kilkudniowe questy). Im dalej tym więcej grywalnych możliwości. Tu będzie wszystko co potrzebne.
Mam już drużynę z levelami 22-23, ale rozbudowa "hunterów" dopiero się zaczyna, bo nie na samym levelowaniu polega, tylko na rozbudowie umiejętności, zdobywaniu broni, pancerzy, do tego różne ścieżki rozwoju bohaterów, do zdobycia również dodatkowe benefity dla łowców przy "polowaniach".
Gra wydaje się być ogromnie rozbudowana.
Im głębiej wchodzisz tym więcej tego jest i gra coraz mocniej wciąga.
Ja tu widzę potężny sukces, ale oczywiście mogę być nieobiektywny bo mam papier :) i lubię takie gry.
Ale nie tylko ja, tak to widzę. Wystarczy poczytać opinie na discordzie, tych którzy dużo grają, dają informacje zwrotne,
Zobacz jak się rozkręca społeczność przy tej grze. Już blisko 7 tysięcy osób na discordzie - w drugim dniu od rozpoczęcia testów alpha, które mają potrwać 8 tygodni.
Kwestia monetyzacji tej gry też wydaje się być super przemyślana.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTIFEX -2,49% 19,60 2026-04-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.