Jak dzisiaj zobaczylem kurs PMI to az mnie dreszcz przeszedl :)
http://zapodaj.net/61c8c453a4378.png.html
Ja troszke ugryzlem na tym podjezdzie a za zyski dobralem sobie Depka i nie zaluje nie bede zalowal nawet jak spadnie do 20 gr ( o ile nie bedzie zadnego negatywnego komunikatu ) a spadki przy takich cenach uznaje za dobra okazje do dobierania gdy wpadnie jakas latwa kaska. Osobiscie mam jedna spekulacjna spoleczke ktora moze ostro podjechac choc czas wyskoku jescze trudniej ocenic niz w przypadku depaka :D wiec trudno powiedziec kiedy to sie stanie ale nadejda taki dni to obiecuje ze ta lewa kaske tez zbiore troche naszej perly ;)
P.S Pozdrawiam i naprawde wspolczuje akcjonariuszom PMI za sprawa nieogara (zauwazylem ta spolke i wszedlem tam spekulacyjnie na szczesie nie nastawialem sie na setki % i zrealizowalem sie w czas choc moglem opchnac papier po lepszej cenie to nie zaluje...) nieogara jest mi szczerze zal mam nadzieje ze los sie dla niego i reszty jeszcze odmieni jesli chodzi o powiazanie z naszym depem to nie widze zadnego procz zagadywania na obydwu watkach na temat drugiej spolki :)