Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  119,60 zł , zmiana od tamtej pory: -39,97%

Re: Deeptech czeka na większe zainteresowanie inwestorów ....

oczywiście, inwestujcie w nas, ale obietnice 100 mln dochodów w 2026 to tylko i wyłącznie obietnice, chyba niczym nie poparte, bo czym?
czy przeciwnie, można udowodnić, że ich plan jest możliwy do realizacji na jakiejś podstawie?

Przepraszam za porównanie, ale jakbym kupił nowoczesny piec do chleba i stworzył linię do wypieku 10 różnych gatunków chleba, to mógłbym stwierdzić, że mam w pipeline 10 projektów, których przewidywana wartość to 1 mln.
Niestety, jednak nie mogę tego stwierdzić, co najwyżej mogę oszacować ile sztuk chleba może z takiego pieca wyjść na dobę, znając jego wydajność, nigdy ile go sprzedam.
Tak więc twierdzenie "podtrzymujemy plan 100 mln" to mrzonki marketingowe

Skoro sprzedali 30 drukarek prototypujących w ciągu 3 lat, to też nie znaczy, że tyle ich sprzedadzą w przyszłości
Napiszcie coś pozytywnego, proszę
może ja się nie znam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTPL 1,84% 71,80 2025-10-08 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.