Z tego co widzę, to rząd w Polsce szykuje się do przedterminowych wyborów. Politycy Pis zamawiają miejsca na bilbordy w agencjach reklamowych, na maj i czerwiec. Rząd chce obniżyć VAT na żywność i paliwo ( ale tylko na pół roku) czemu nie na zawsze? ... 13ta emerytura wypłacona w maju itd. Ewidentnie widać, że szykują się do wyborów. Czy im się uda?? nie wiem. Ale wiem, że będą musieli skończyć z pandemią i najchudszy premier w europie, zwany Pinokiem po raz kolejny ogłosi zwycięstwo z wirusem, alby zachęcić emerytów do głosowania. Ogłoszą to jako swój sukces że już 2gi raz ... Mniejsza o to, jakie będą efekty i wpływ na Decore? mianowicie, Jeśli w Kanadzie,Australi,Austri,Niemczech,Dani,Norwegi,Szwecji,Francji, UK,Włoszech,Hiszpani będzie tak jak jest i zamordyzm, dyktatura paszportowa kodów Qr będzie nabierać na sile. Może tak być bo rządy nigdy nie przyznają się do błędów i nie robią kroku w tył, to w efekcie Polacy z tych krajów wrócą do Polski. Jeśli sprzedają swój dom, samochód itp. bo będą opuszczać bezpowrotnie kraj który ich do tego działania zmusił, to skromnie licząc 1 mln osób który się na to zdecyduje razy ( skromnie licząc) 100 tyś (PLN*) = 100 MILIARDÓW realnie wpompowanych w gospodarkę (bez księgowości itp. kosztów) Umocni się złotówka, bo każdy z tych co wróci wymieni swoje euro,dolary itp. na złotówki bo ich będzie potrzebował. Zgodnie z piramidą potrzeb, będą musieli gdzieś mieszkać. Jedni wrócą do swoich domów ( remonty) inni coś wynajmą ( rynek najmu będzie kręcić się jeszcze lepiej) i z takiego powodu myślę że Decora powinna nas znowu pozytywnie zaskoczyć. Ponadto, niestety przez decyzje głupich polityków, w Polsce zmarło około 770 tyś ludzi w 2021. Babcie i dziadkowie zostawili mieszkania swoim wnukom, którzy albo będą ich używać ( remont) albo je sprzedają i nowy właściciel zrobi remont bo chce komuś wynająć itp. Biorąc jeszcze pod uwagę, że czasami zdarzają się sytuacje losowe, typu awaria pralki i ktoś zaleje sobie mieszkanie, inne losowe zdarzenia, które mają wpływ na to czy produkty decory są kupowane, będą się zdarzać. To nie jest tak, że mnie to cieszy, wręcz przeciwnie. Wolałbym, żeby ludzi było stać na regularne naprawy rur, sprzętu AGD itp. Ale niestety na 37 milionów obywateli w 2022 roku takie sytuacje będą się zdarzać. Gdzie z pomocą przychodzą produkty Decory, i dlatego uważam, że ta spółka jest godna uwagi.