Dnia 2020-06-18 o godz. 09:40 ~Koshmar napisał(a):
> Faktycznie merytoryka na najwyższym poziomie, 2 PLN połamane jak zapałka a taki silny opór był. Analiza techniczna na spółce NC z obrotami warzywniaka to sam w sobie poroniony pomysł. Sztuka dla sztuki i powiem Wam więcej, gnilem tu ponad dwa lata ubrany po 2 PLN i nie wyobrażacie sobie z jaką ulgą się tego pozbyłem realizując niewielką stratę - nie popełniajcie tego samego błędu co ja.
> > Pozdrawiam
Naganianie, że jest to śmieć, tylko dlatego, że zostałeś 2 lata temu ubrany to już nie moja wina i mija się z celem . Jak na razie patrząc na wykres nie ma ku temu powodów. Fakt, że im mniejsze obroty tym analiza techniczna ma mniej sensu, ale zauważ że w ostatnim czasie obroty na spółce mocno podskoczyły, a to dobry znak, bo to oznacza że spółka zaczyna się coraz więcej ludzi interesować, więc płynność powinna wzrastać.
Co do samej analizy. Najbliższe sesje obstawiam lekkie wahania kursu w okolicach 2zł i tak jak ktoś wspomniał w tym wątku ważny jest kurs na zamknięcie sesji. Kluczowym momentem będzie gdy wykres zbliży się do tendencji nr 3 na wykresie. Polecam wtedy obserwować wskaźniki czy jest "moc" aby ją wybić górą i czy kurs do końca sesji utrzyma się nad 2,51 zł. Bo równie dobrze może się odbić od okolic 2,82 zł (silna podaż) i wrócić do ceny z otwarcia. Życzę powodzenia.
Pozdrawiam