Obstawiam, że dzisiaj na koniec dnia kurs będzie powyżej 2,00 czyli poziom obroniony. Liczy się zamknięcie sesji, a nie to co waha się w trakcie. Jest sporo większych zleceń na K od 1,9 PLN, fundy które kupiły akcje i grubsza ulica ani myślą pozwolić kursowi na mocną korektę. Tu będą niedługo dobre informację o wynikach sprzedaży Cotteries of NY za 2q 2020, premierze dodatku do Vampires i może dalsze szczegóły dot. Serial Cleaners. Zostaje jeszcze dofinansowanie spółki wysokości min.3 M PLN z wyłączonej emisji na potrzeby projektu badawczego, chętnych za chwilę nie powinno brakować. Ale jakby się tak udało dobrze zarobić na dwóch wampirach to może i bez tego by się obyło. Wszyscy widzimy potencjał Serial Cleaners, dużo lepsza grafika i klimat, plus serial TV nakręci sprzedaż (nie wiem czy jakieś prawa autorskie dla DDI tu wchodzą w grę) no i przecież można za kolejne pół roku dodać multiplayera COOP tak jak zrobił to CreeyJar z Green Hell'em. Jakby to wypaliło to cierpliwi mogliby zobaczyć wtedy kurs o jakim nie śnili, ale jeszcze w tym roku spodziewam się przebicia 3 PLN, a potem już tylko atak na ATH.
Osobiście jestem jeszcze ciekawy co z projektem Far Peak, pomysł na grę rewelacyjny (nie słyszałem o grach o wspinaczce górskiej w Himalajach) i filmik na Youtube był już dawno temu. Chciałbym żeby pociągnęli ten projekt w 2021 i wydali w 2022.