Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,81 zł , zmiana od tamtej pory: -82,04%

Re: Dajmy na mszę..

Dnia 2021-10-08 o godz. 21:27 ~Qbq napisał(a):
> Byłem pewien ze nie wytrzymacie i będziecie dalej biadolić :)
> > Choć dziś troszeczkę bardziej na poziomie …
> > Tak swoją droga to jak podacie 100 hipotez-informacji i jedna z nich wypali to będzie oznaczało ze mieliście nosa prawda?
> > I jakos nie wytlumaczyliscie tych kontraktów PKP które od wiosny Poz ma podpisać i póki co nic …
> > Wiem wiem tej jeden mały już jest, ale czemu dużych nie ma?
> > A ile o nich postów napisaliście - hohoho to chyba książkę moglibyście wydać :)
> > Teraz proponuje jakiegoś wydawcę znaleźć od powiązań w firemkach z oze i co ma do tego Poz.
> > Ale sorry ja sztywniak jestem to spadam bo się nie znam ani na żartach, ani na szukaniu tysięcy informacji i tworzeniu epopei …
> > Gdzie mi do takich wyjadaczy …

Qbq ależ my chętnie poczytamy jakieś konstruktywne Twoje przemyślenia tylko je nam napisz !!

To Zakar wpadł na pomysł by sprawdzić kto jest w tej Elektrociepłowni Ptaszkowice i znalazł tam więcej potencjalnych możliwości broń boże żadnego ESPI
A ty coś nam powiesz konstruktywnego czy tylko nam napiszesz byśmy nic nie pisali ???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -7,10% 0,86 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.