Nie interesują mnie śmieci o które mnie tutaj posądzasz w swoich paranojach Wczoraj zszedłeś poniżej dopuszczalnego poziomu obnażając to kim naprawdę jesteś, więc nie mam zwyczaju z kimś takim dyskutować. Rekomendowwles Molecure powyżej 6,xx gwarantując że MS nie wchodzi w coś takiego dla marnych kilkuset % zysku więc masz okazję spadło o 20 % w stosunku do kursu przy którym udzielałeś rekomendacji. Przypomnę tylko że zarząd Molecure powiesił ulice i fundusz oraz MS na tłustych hakach między 40-85 po lipnym partneringu z Galapagos, po czym kurs wrócił do 5,xxx. Atmosfera wtedy była taka sama jak tutaj teraz, wystarczy prześledzić wpisy z jesieni 2020 zarobiłem wtedy blisko 400% żeniąc kwit ze średnią 70 kupiony po 13. Kompromitacja zarządu rekomendowanej przez Ciebie spółki była tak wielka że musiała zmienić nazwę z OAT na Molecure. Obyśmy tutaj nie musieli przerabiać podobnego wariantu. A teraz tradycyjnie napisz że Was straszę i naganiam na spadki, zachowując mój krytyczny stosunek do rzeczywistości.