Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: czytajcie i piszcie

A ja Wam powiem, że z każdym kwartałem będziemy na coraz to wyższych poziomach. Tylko cierpliwie czekać i nie pożałujecie. A za rok będziecie sobie w "brodę" pluć, ze nie braliście akcji jak były tanie.
A osobą, która się kontaktuje z prezesem to mua. Ale nie rozumiem dlaczego mam za Was odwalać robotę. Czemu sami do niego nie zadzwonicie. Jaj nie macie?
Ja swojego pakietu nie sprzedaję i uważam podobnie jak reuters, że BG to jedna z najlepszych spółek na NC.
A czemu ludzie nie kupują, nie wiem. Wiem tylko, że tutaj będzie podobnie jak na spółkach fundamentowych. Tzn kiszenie i wzrost na wyższy poziom. Znów kiszenie i znów wzrost. po prostu ciężko kiedyś będzie odkupić akcje tak tanio jak są teraz.
Zapytam retorycznie. Kto chciałby znów kupić stalprod po 10zł? Lub LPP po 70zł, albo City po 3zł?
A po rozmowie z prezesem jestem zadowolony. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.