Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  32,50 zł , zmiana od tamtej pory: -81,42%

Re: Czytać discord,reddit,twitter itp

dalsze wieści

8 godzin temu
Więc jest coraz lepiej :) to dobrze :) nie mogę się doczekać ⏱⏱⏱⏱
Odpowiadać
Dzielić
RaportZapisać

poziom 1
DirkDiggy99

1 punkt·8 godzin temu
Mam dzisiaj swój klucz. 
Odpowiadać
Dzielić
RaportZapisać

poziom 2
barteksPL

1 punkt·8 godzin temu
Ooooo, daj mi trochę więcej szczegółów. 
Odpowiadać
Dzielić
RaportZapisać

poziom 3
DirkDiggy99

2 punkty·8 godzin temu·edytowane 4 godziny temu
Nie wiem, gdzie byłem, do cholery, ani jakiej narodowości był mój koleś. Chciałem po prostu wejść i zacząć strzelanie. Gra nie spadła poniżej 70fps, ale na pewno serwer netcode / server nadal jest trochę opóźniony. Posiadam 16 GB pamięci Ryzen 5 1600 i GTX 1060 6 GB RAM, a średnio miałem około 90 klatek na sekundę. Bardzo podobał mi się układ mapy, na którym byłem. Na środku był duży budynek z okrągłym dziedzińcem. Obrzeża mapy były jednak trochę puste, ale miały świetne miejsca dla snajpera, by wyłapywać cele na odległość.
Odpowiadać
Dzielić
RaportZapisać

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FARM51 -11,70% 6,04 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.