Dnia 2016-12-09 o godz. 17:16 ~Jorg napisał(a):
> Widzę jak ładnie karmią, jak 65 padnie to 50 gr. Takie wasze pitolenie tutaj. Człowiek wchodzi moze coś ciekawego przeczyta a same brednie o wyprzedaniu, rozbieraniu i nic z tego nie wynika. Szkoda że tak drogo kupiłem, dawno bym się tego pozbył. No ale potencjał na 1 zł jest, czy wyżej pojdzie cięzko, Jak taka hossa a tu marazm. Nawet artykuł nie pomógł na wysyp.
A z Twojej wypowiedzi więcej wynika:)
Tak specjalnie zamówiony i przy okazji inne spółki tam wymienione też zamówiły pod wysyp :)
"Drogo" kupiłeś, cierpliwości brak, to tanio oddasz, piszesz, że byś się pozbył, z drugiej strony zakładasz 50gr (bo nikt inny w temacie o 50gr nie pisał), to na co czekałeś dzisiaj, tyle leżało do 60 gr, że mogłeś spokojnie oddać i "zaoszczędzić dodatkowe planowane20% strat" w końcu by przez sypanie zeszło niżej i spokojnie byś się ustawił na 50.
Bierny i mało cierpliwy akcjonariat często dostaje w tyłek, a Twoje załozenie o przebiucu 65 gr i załozeniu 50gr cel mam rozumiec, ze będziesz pierwszy w kolejce do przycięcia, skoro zakładasz to jako pewnik
Pisałem już wcześniej, że fakt akcjonariat mamy słabiutki, na ostatniej górce Prezesowa już nie zbijała, jak niektórzy sugerowali, sami zgasiliście dobrze zapowiadający się trend wzrostowy i daliście szansę na zakupy po promo cenach, które teraz są spóźnialskimi jak widać umiejętnie to czynią.
Może będzie niżej, nie wykluczam tego, a może nie i co z tego wynika, a no nic.
Więc sobie pogadaliśmy :)