Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: CZY WY LUDZIE TEGO NIE WIDZICIE ?????

Dnia 2010-02-04 o godz. 21:11 ~taki jeden. napisał(a):
> Panie BADZIEWIAK.Nie kupiłem i nigdy tego nie kupie bo już
> miałem papierki tej spółki i to w czasie kiedy Pan Karkosik
> kupował przez Alchemie w milionach szt. po ok.50zł.Potem
> jak wszyscy chyba wiedzą była emisja z PP które kosztowały
> ponad 10zł a kurs i tak zjechał na 3zł.Wykorzystali tą
> sytuacje chłopaki którzy się teraz biją o władze w spółce
> i podciągnęli kursik ponad 400% i oczywiście nałapało sie
> sporo naiwnych powyżej 10zł.Ferrum to spółka pułapka bo
> jest tutaj zero płynności w razie zwały i wielu się na niej
> przejechało i jeszcze wielu przejedzie czyli straci większą
> część swojego kapitału.

Czy mam to traktować jako Twoją odpowiedź na tego Smerfa Marudę?
Bo to by się zgadzało
No ale jeśli dostałeś po swojej szanownej bo coś tam, to przecież nie nasza wina
Jak gdzieś jest Karkosik to trzeba zachować szczególną ostrożność
Teraz jest czas na spółki z dobrymi fundamentami
W takich momentach inwestorzy uciekając z papierka gdzieś muszą pieniądze ulokować i szukają takie spółki jak ta
Nie będę Ci powtarzał na co tu można liczyć bo w swoich postach to opisywałem a Ty swoje mimo komunikatów spółki oraz sii nic do Ciebie jakby nie docierało
Piszesz tu dla zemsty czy co?
Nigdy nie kupisz, no i dobrze, nie kupuj ale zatem o co Ci chodzi?
Piszesz o PP i że zaraz zwalili do 3 zł
Dla Ciebie rok dwa i trzy lata nie mają żadnego znaczenia tak jak nie ma znaczenia kto i kiedy był i jest akcjonariuszem większościowym
Perspektyw też nie bierzesz pod uwagę
Porównujesz do Skotana - co ta spółka ma wspólnego ze Skotanem (tylko jedno jest na GPW)
Zazwyczaj nie obrażam wprost piszących na forum ale Ty aż się o to prosisz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.