jaki ty vincent przewidywalny jesteś z tym straszeniem emisją więc ci odpowiadam:
Vincent marzę o emisji akcji z prawem poboru bo wtedy tuż przed ogłoszeniem WZA z emisją akcji z pp i dniem prawa poboru zrobią podbitkę jak na Biomas, Softblue, Labocanna, 4Mass i dziesiątkach innych spółek gdy takie emisje były i ten kto dziś kupi akcje INM zarobi min 500% a na 4Mass przed emisją z pp podbili kurs o prawie….3000%
By jakakolwiek emisja z pp się powiodła musi być conajmniej kilkuset % dyskonto kursu do ceny emisyjnej to po pierwsze, po drugie musi być kurs wysoko by opłaciło się zamrozić kapitał na ok 2 kata od czasu informacji o emisji, dnuem pp, memorandum emisyjnego, zapisu na pp do debiutu na giełdzie, po trzecie INVENTION już wybudował CBR i nie potrzebuje emisji i środków finansowych więc emisji akcji z pp nie będzie co mi się nie podoba.
By emisje przeprowadzić trzeba memorandum i prospekt emisyjny i realny cel emisji bo w innym wypadku akcje te nie będą dopuszczone do obrotu i tym bardziej dyskonto musi być conajmniej kilkukrotne!
Doucz się vincent:) Człowieku o 1 w nocy nawet się ośmieszasz, idź odpocznij, weekend jest, pomyśl o spółce OZE bo na niej masz 90% straty! Ja ci już to powtarzam i pisałem ci wiele razy a te powtarzasz ten swój monotematyczny bełkot.
Radzę oddaj OZE, ratuj resztę kasy, pożycz od babci kasę i pakuj akcje INVENTION póki jeszcze ciś masz w okolicach poniżej 1 pln!!