Wg mnie mdg to dobra spółka która wchodzi na rynki z wartościowymi pomysłami na biznes. Jeśli ktoś chce zarobić 150% w rok to nie tutaj. Jeśli na wiosnę przebijemy 42-44 to będzie sukces. Cały czas jest niebezpiecznie jeśli chodzi o zejście w dół do poziomów ok 26. Ja mam „parę akcji” i będę je trzymał. Myślę że podwojenie kapitału jest realne w perspektywie 1,5- 2 lata. To i tak szybko. Spółka zdobywa Stany( wielkie słowa ale zaczyna się tam pokazywać) więc perspektywy są b.korzystne. Na korzyść przemawiają akcjonariusze Ci poważni ze znacznymi udziałami. Jeśli ktoś pisze że spółka jest śmieciem to ten ktoś sam nim jest ( takim intelektualnym lub moralnym bo szkodzi wszystkim do okola małym ciułaczom) a liże tyłek grubym rybom , bo te potrzebują takich śmieci żeby im ulica sprzedawała za bezcen . Oczywiście spadki na mdg teraz to czysta spekulacja od strony technicznej bo pozycja (plan na biznes, wyniki , kadra menadżerska), są na b. dobrym poziomie. Jeśli zacznie spadać to będzie dzieło sprytnych troli nad ulicą. Jak przytrzymasz to wygrasz. Takie jest powtarzam moje zdanie na chłodno a nie prawda objawiona. Amen