poczytajcie ten post :-)
To Asd (obecnie Alibaba) i jeden z jego postów z przed półtora roku kiedy akcje sfinksa były jakieś 40% procent wyzej :-) Czy to wymaga komentarza? On jak zwykle kupował :-) to był już jego ostatni poziom :-) kiedy ja ostrzegałem innych żeby się nie pakowali w to bagno on przekonywał że ja siedzę na forum i piszę posty aby odebrać akcje innym, czasu mam coraz mniej no bo to ostatnia szansa żeby kupić tak tanio :-)
Takich postów są tutaj dziesiątki. Ale wiecie co jest najlepsze. On tutaj siedzi i pisze dalej to samo :-) tylko nick zmienił no i poziomy inne :-) teraz jego ostatni poziom to 45gr oczywiście buduje w okół tego narrację że jak mu się uda tam skubnąć to jakby Pana Boga za nogi złapał :-)
a prawda jest taka że kurs będzie powoli spadał bo zwyczajnie nie ma pod co rosnąć!
może pod te straty jakie spółka generuje każdego roku i nie inaczej będzie w raporcie za 2024?
a może pod ten kredyt 70mln którego spółka nie jest w stanie spłacać i wisi na łasce banku który odroczył płatności na drugą połowę tego roku?
a może pod te 30 nowych restauracji które mieli otworzyć w poprzednim roku i które nigdy nie powstały?
a może pod narrację Egipcie w ktora już nikt nie wierzy?
a może pod sieć hoteli które budują :-)?