Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy oby ostatnie 2 miesiące były faktycznie "najsłabsze" ?

Masz racje bylem optymista az do bolu niestety.
Rozmawialem osobiscie z TM i wydawal mi sie rozsadnym facetem dlatego tak wierzylem w jego zapewnienia, kolega osobiscie kupil u niego gold i nie bylo problemu stad moja czujnosc zostala oslabiona.
Z TM rozmawialem kilkakrotnie i za kazdym razem utwierdzalem sie w przekonaniu ze jest ok.

Te 50 tys to nie tylko moje ale reszty grupy ( skladkowe na ta impreze :)
To ze TM jest w UK nie stanowi problemu, moze byc nawet w Ugandzie a reka sprawiedliwosc spadnie na niego jesli okaze sie, ze robil takie walki.

Coz umoczylismy i tyle, ze strata kazdy z nas tez sie pogodzil, teraz chodzi o to aby dac nauczke innym, ze moze male leszcze gieldowe jakimi jestesmy wszyscy tez moga dac nauczke Wielkim Panom.

Nie zakladamy zadnego scenariusza, kto tutaj zrobil Walek, czy TM, czy devo nie ma znaczenia, od stycznia zajmiemy sie sprawa i postaramy sie oczywiscie w miare mozliwosci wyjasnic wszystko.

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.