Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: -95,00%

Re: Czy MEWA = MSX 2 ???

Dnia 2015-09-10 o godz. 19:46 ~bolek napisał(a):
> ty ss się nie odzywaj, bo ty już przez wiele miesięcy psioczyłes na spółkę a nadal tu tkwisz. jesteś jedym z tych, którzy - jak twierdzisz- zarobią na tym. ja ci oświadczam, ze tez na tym zarobię ale nie w nieczysty  sposób jak to robią niektórzy- próbując zasiać strach- ja zarobię bez pierdo lamnto.  nie wiem czy to będzie za miesiąc , czy za pół roku, ale wiem, ze w  rozsądnym czasie.    WSPOMNISZ MOJE SŁOWA, TAK SAMO JAK TE KTÓRE JAKO NIELICZNY PISAŁEM, TWIERDZĄC ZE SPÓLKA NIE WYPADNIE Z GPW- I JAK WIDZISZ MIAŁEM RACJĘ.
>  jedynego, którego poważam z tego forum, to osobę (kobietę/faceta? ) o nicku -OKIDOKI. jeśli to czyta, to niech się odezwie- pozdrawiam:)

MSX tez scalilo akcje by nie wypasc z gieldy. Mieli wydobywac wielkie zloto w Mongolii, pobujali, podbili na zachetke, poubierali takich naiwnych jak ty i co? i teraz czekaja na upadlosc.
Przeczytaj jeszcze raz ten stary gieldowy scenariusz , wg ktorego zostaly poprowadzone MSX, United, IDM i przypomnij go sobie za jakis czas na mewie.
Wspomnisz moje slowa koles.
I nie goraczkuj sie tak, bo po twoim sposobie pisania ewidentnie widac, ze nerwy ci puszczaja bo wiesz doskonale, ze mewa moze podzielic z duzym prawdopodobienstwem los tych spolek.
Przeczytaj sobie dokladnie ostatnie raporty mewy. Tam nie ma zadnej wymiany gotowki. Tam sa tylko "wzajemne potracenia wierzytelnosci".
Za krotko jestes na gieldzie, by zrozumiec co to znaczy. Wiec sie nie goraczkuj, bo ja ci juz dzis mowie ze ten scenariusz jest realizowany wlasnie na mewie.
Chcesz zarobic za miesiac lub za pol roku, a ja ci mowie WSPOMNISZ MOJE SLOWA za te pol roku.
Na bank bedzie jednorazowa podbitka po wznowieniu notowan i kto wtedy ucieknie z tego bagna bedzie uratowany. Chociaz czesc kapitalu uratuje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.