Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,10 zł , zmiana od tamtej pory: -51,00%

Re: Czy ktoś już się sądzi z FKD??

Przeraża mnie jeszcze jedno. Pierwsze półrocze na minusie a nie uwzględniono nawet odsetek bo nie ich nie płacą.
Nie chce tych akcji tej spółki i nie zamienię moich obligacji na akcje, kto ma obligacje i też myśli tak. Jak ja?
Jak można mieć forsę z obligacji i jeszcze zaciągać kredyty w banku?
Oni są tak za pożyczę i że cena choć najmniejsza emisyjna 10 groszy to stanowczo za drogo.

Tak jak wspomniałem to oni nic w tym ostatnim kwartale prawie nie robią. Będę w siedzibie firmy po dniu niepodległości i zdam relacje co i jak się dzieje na produkcji.
Może warto popytać ludzi.
Banki i duzi posiadacze obligacji już mają wszystkie informacje.
Co one zrobią, jaką drogę wybiorą?
Oni już im nie pożyczą Forsy, czy ich skreśla i zabiorą co się da?
Defraudacja pieniędzy z obligacji!!!!
Czy prokuratura się tym zajmie?
Może niektórym. Nie pasuje że tak pisze ale chce odzyskać swoją forsę!!!
Akcje mnie nie interesują już niebawem zjada na parę groszy, bo kto to kupi?
Zobaczycie jak będą wywala w setkach tysięcy by się tego pozbyć
Ja nie zamienię obligacji na akcje!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.