Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,07 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czy jest z nami członek SII?

Na wstępie ponownie dziękuję p. Andrzejewskiemu za rozmowę. Tak to ja dzwoniłem. (wcześniej na forum już pisałem o tym).
I tak dzwoniłem do sii ale tam powiedziano mi, że nie połączą mnie do p Cieślaka, on jest dostępny jedynie pod @.
Wiec poprosiłem o rozmowę z mecenasem (Nazwiska nie pamiętam), poopowiadał i tak jak napisałem prosił o @ aby wiedzieć ile osób jest zainteresowanych.
Co do wpłat to też tak jak pisałem ok 10 osób na początek. Mogą to być chyba te niższe później ew dopłacić - ja wpłaciłem 199 i z głowy. Przecież mogąc stracić znacznie więcej warto zaryzykować.

p. Andrzejewski pisze stale o organizacji i nr telefonu widzę, że nikt się nie kwapi licząc na kogoś.
Wiec podaje NR TELEFONU – 518146202  zbuduje bazę pewnych osób.
W SMS proszę podać ilość akcji, @ do siebie , województwo, imię ew nazwisko i ew cenę jaka Was interesuje  - trzeba wyciągnąć oczekiwania. I niech każdy określi czy kontakt woli via @ czy SMS, ew czy wpłacił do sii lub czy jest gotowy wpłacić.

Zaznaczam, że w celu potwierdzenia (że posiada się akcje - wróg obserwuje i trzeba go zniechęcić) będę prosił o wystawienie waszego pakietu po określonej cenie na np 2 dni (np 4567 akcji wystawi ktoś po 77,78, kolejna osoba 5678 akcji po 85,23) odznaczę sobie w bazie i tyle.
@ potrzebne po to że łatwiej mi wysłać ok 40 @ niż 40 sms – lub ktoś inny.

Ale zaznaczam nie mam wiele czasu aby pisać jakieś pisma itd - o to poproszę kogoś innego może wśród nas jest jakiś mecenas prawnik, prokurator?. Ja jestem zapracowany (poza tym dom rodzina itd) i średnio mam czas na jeszcze dodatkowe cuda a uważam, że trochę już zrobiłem.. Tyle mogę zaoferować od siebie.

Szkoda, że ludzie tyle mogą stracić a nikt jak się okazuje nie zadzwonił do p Andrzejewskiego się dopytać co ew dalej– a polecam Pan ma ogromne doświadczenie.
Ja proszę o aby Pan zadzwonił do p Cieślaka aby nadać też tempo prac - znacie się wiec może to pomoże.
Trzeba też wyznaczyć kogoś do kontaktu z sii nawet w formie @, po co oni mają czytać w pomniejszym okresie 100 maili jak mogą przeczytać 2 czy 3 - za obsługę płacimy przecież z tych składek.

Polecam poczytanie wątków o Midasie i Redan tam też się organizują, jeszcze jedna firma była co już nie jest na GPW ale zapomniałem

Ktoś się do jakieś roli zgłasza poczuwa? Czy głównie mi zależy.
potrzebne osoby do pisania do sii
osoba do rozpropagowania akcji na forach itd
osoba która próbowała by dotrzeć do maklerów - może ktoś zna i dopyta jak przekazać akcjonariuszom info

Panie prezesie będziemy walczyć o WK + % bo zapowiada się bardzo dobrze i stąd ten skup. Nie po to ktoś trzyma akcje kilka lat aby zarobić tyle co na lokacie :)
To co się ostatnio działo, z premedytacją dążenie do obecnej sytuacji było świadomie i zaplanowane. Ja mogę iść nawet do sądu nie widzę problemu.
Po prostu liczę na uczciwe traktowanie w biznesie.

Nikomu źle nie życzę, ale tak w biznesie nie powinno się traktować wspólników.  Wiem jak pozostanie na giełdzie i będzie dalsze zaniżanie to mając 5% w stowarzyszeniu można wezwać własnego rewidenta itd z dalszymi konsekwencjami włącznie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.