Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,07 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czy jest z nami członek SII?

ZRÓBCIE punkt 1 i 2 na szybko
1. Proszę NARAZIE NIE WPŁACAĆ SKŁADEK DO SII poza tymi co już to zrobili/bo nie wiadomo czy zdecydujecie się na ich propozycję współpracy/ jeśli tak będziecie wpłacać ,te osoby co już wpłaciły będą proszone póżniej powiadomić organizatorów inicjatywy /grupa paru osób co ma czas aby działać/ również będziemy szukali osób które już wcześniej miały to członkostwo
2. Teraz najważniejsze tworzenie bazy danych osób popierających i od tego należy zacząć ,poniżej opisany wariant a lub b do wyboru choć polecam telefon,prosiłbym aby akcjonariusz określił się czy da numer do tego celu czy inna osoba z was to zrobi to należy zrobić na szybko ,inne osoby niech się zgłoszą do działu reklamy i marketingu i trolować i rożnymi medodami pozyskujcie akcjonariuszy,

Witam serdecznie dzwoniła do mnie jedna osoba od Was miała się skontaktować z SII z Panem Piotrem Ciślakiem ,jednak to jest drugoplanowe z tym płaceniem to nie muszą wszyscy zależy jaki wariant współpracy to od 15 do 25 osób jeśli mówimy o rozszerzonym ,jak za dużo pootwieracie to Wam nie oddadzą kasy a jak SII powie iż niema czasu/ nierealne ale/ ja mu telefonu na komórkę do Pana Piotra nie podałem choć mam, mam nadzieję iż pod stacjonarnym go zastał Te koszty to działania włącznie z reprezentowaniem was na walnym/ jeśli nie wygracie głosowania to dodatkowe koszta i tylko Sad może to zablokować.
Na razie czekamy co akcjonariusz napisze dzwonił z ukrytego numeru więc nie mogę do niego oddzwonić

najważniejsze musicie szukać akcjonariuszy wszelkimi możliwymi metodami ja proponuję wariant a lub b /choć jestem zwolennikiem telefonu /osoba która od was do mnie dzwoniła ma dać niby ten numer /chyba iż inna osoba którą znacie z forum i macie zaufanie da szybciej /choć zalecam zaczekać jak ta osoba napisze był to chyba nik akcjonariusz

a.Samo wystawienie zleceń jest dobrym pomysłem ,ale należy zrobić tak abyście mieli ze sobą kontakt ,czyli najprościej ktoś z was kupuje nowy starter i podaje numer na forum chyba iż poda numer prywatny wysyłacie smsy z ilością akcji można podać województwo na wszelki wypadek ewentualnych spotkań regionalnych
b. jeśli nie zdecydujecie się na podanie telefonu / co bardzo zalecam / to proszę założyć wątek gdzie będziecie wpisywali ilość akcji osób co nie sprzedadzą w wezwaniu jednak obowiązkowo każda z tych osób musi podać @ do siebie ,jeśli boi się publicznie podawać swojego @ to otwiera nowego /2 minuty i jest/ pamiętając o włączeniu możliwości odzyskania hasła jak zapomnimy ,tą metodę wybrali na midasie ,na redanie Pan Jacek dał telefon to są teraz najpilniejsze działania oczywiście należy to rozreklamować
2 Tą informacje należy rozreklamować na forum bankiera ,oraz na innych forum , ktoś musi się tym zająć,odświeżając wpisy na wszelkich możliwych miejscach w internecie,możecie zainteresować prasę wysyłając im @,czy do serwisów internetowych ,każdy artykuł to dodatkowa reklama i nowe osoby, dodatkowo każdy z was zna maklerów ze swoich biur poprosić aby wyłowili akcjonariuszy z większymi ilościami akcji ,wam telefonu do nich nie dadzą ale mogą do nich zadzwonić i powiedzieć o waszej inicjatywie podając im numer do Pana Jacka te osoby same wyślą smsa i przystąpią dla swojego dobra

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.