Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy jest szansa wzrost budopolu ??

wiesz stefek ja to sie tobie dziwie po co ty sie wypowiadasz tutaj jak tak ciebie denerwoje ten budoploek po co ty czlowieku stefku sie tak meczysz
ja jesli widze ze niepodoba mi jakis walorek to bym wywalil i zamilknol
a ty jestes taki tpowy stefek burczy mucha burczy i burczy
nie podoba sie to sie wyskakuje skoro tak sie meczysz
kazdy widzi to co chce widziec ty widzisz to inny widzi cos innego
a czy ty masz pojecie o analizie technicznej?
ja ci dam rade ok jak chcesz szybkich zyskow jestes taki nie cierpliwy to sa takie instrumenty jak futures i tam ja nastawiam sie na szybki zysk tam toczy sie gra
szybka gra powinienes sprobowac tam nie musisz sie martwic o wyniki firmy o zarzad czy dobry czy zly tam jest gra gra na szybki zysk kto szybszy ten meze byc lepszy
szybszy w analizowani tam analize robi sie blyskawicznie i decyzjie podejmuje sie blyskawicznie i sa zyski blyskawiczne i straty tez
tak stefanek ja cie rozumniem czlowiek chce aby roslo to spada a ja chce aby spadalo to rosnie dlatego akcjie kupuje sie inwestuje kiedy sa tanie a sprzedaje sie kiedy sa drogie [ewnie moga byc tansze ale dasz mi gwaracjie ze beda tansze postawisz glowe

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.