Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,80 zł , zmiana od tamtej pory: -34,65%

Re: Czy jest szansa...

Adi wrocilem dzis do domu na czworaka i jedyne co chce to Guinnessa i dlugi prysznic. Podpisuje sie pod postami kolezanek i kolegow, a jak chcesz sobie przypomniec co uwazam to tu https://www.bankier.pl/forum/temat_twardy-akcjonariat-zatrudnie,44510817.html . Ja bym zrobil na Twoim miejscu prosta kalkulacje, podziel 5 baniek na 24 miesiace i na iles osob (nie wiem czy 8 czy 18) odejmij podatki i napisz ile to jest na reke, wyjdzie Ci 7-10 tysiecy miesiecznie? i powiedz mi ze spolka o najwiekszej kapitalizacji na NC z biotechow i najwiekszym zysku zwyczajnie nieludzko duzo chce zaplacic tym ludziom (tak wiem maja jakas pensje, ale przypuszczam ze niewielka, na starych, przedcovidowych zasadach, i te premie im to rekompensuja). Przeciez Pan Popinigis mogl zrobic dywidende ktora w 90% wyladaowalaby w jego kieszeni. Guzik wiemy dlaczego to 5 a nie 1 czy 3 banki i nie bede tego ocenial. Nie mam Ci za zle ze myslisz krytycznie i nie napisalem tego, tylko ze nieustannie meczysz tylko ten temat, bo nie przypominam sobie jakiegos Twojego postu w ktorym piszesz cos konstruktywnego. Wiec albo zawisles gdzies tam dawno i sie frustrujesz (i rozumiem frustracje) albo jestes spekulantem albo naganiaczem i takimi postami zarabiasz. Nie oceniam Cie, ale rzeczywiscie nudne to juz troche. A Chajzer chociaz ma trudna dla mnie aurę, to jest dorosly i moze robic co tam sobie chce. A ja sie na tym znam tyle co i na patelniach :) takze sam uznaj czy to ma sens. A troche fermentu na forum zawsze nieco nas pobudzi, wiec wlasciwie to luz, poza tym, ze sie z Toba nie zgadzam :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.