Guru, skoro twoim zdaniem sąd unieważnił nabycie akcji przez Orlen przy okazji uchwały o delistingu to co powinien Orlen zrobić z tymi akcjami? Unieważnienie, stwierdzenie nieważności oznacza, że dana czynność akt, umowa w ogóle nie wywołuje, nie powoduje skutków prawnych - tak jakby tej czynności, umowy, decyzji nigdy nie było. Jeszcze raz prośba - nie komentuj, nie odpowiadaj na moje wpisy, komentarze. Czy to tak trudno zrozumieć? Tyle się tu produkujesz dzień w dzień, że dzięki temu będziesz miał chwilę wolnego dla siebie. Bo inaczej ty się psychicznie tu wykończysz. To cholernie ciężka praca być guru sekty i codziennie wlewać w serca innych wiarę, otuchę, nadzieję. Mówić im - wytrzymajcie jeszcze kilka dni - do konferencji, do wyników, do ogłoszenia wyroku, do ogłoszenia uzasadnienie do wyroku, do wyboru prezesa, zastępcy, do świąt, do nowego roku - bo kto wierzy ten żyć będzie wiecznie. Ty w ogóle masz czas na coś innego? Na odpoczynek? Sen? Relaks? Mnie nie zbawisz, więc uznaj po prostu, że mnie tu nie ma.