Już pisałem,ale nadal nie dociera,lubisz jednak się samozaorywać,nie dalej jak kilka dni temu pisałeś,że forum bankiera,to jak pisanie na Berdyczów,bez najmniejszego wpływu na kurs,czy decezje innych-więc w czym problem,że emeryt wkleja pozytywne linki,z typem na "f"proszę byś mnie nie łączył
sąd "stwierdził nieważność nabycia akcji przez Orlen"-znowu kłamstwo, nigdy tak nie napisałem,wyjasniłem w poprzednim wpisie
bo jak robią wycenę to, żeby wykupić po cenie tej wyceny, a jak wymianę to 1:1, bo notowania się nie liczą, bo TFI to tylko za zgodą Orlenu tu weszło -tak takie są moje podejrzenia/oczekiwania,możesz się zgadzać lub nie
A fakty są takie jak każdy widzi i jak ci en22 napisał - spójrz w arkusz notowań. I takie, że Orlen może ale nic nie musi.-też to widze,ale to wcale nie oznacza,że należy się poddać i nie walczyć siłą argumentu o swoje interesy
Bądź tak łaskaw guru i nie odpowiadaj na mój komentarz - ani ten, ani żaden inny...-jeżeli będziesz pisał merytorycznie tak bedzie,jeżeli nadal będziesz przeinaczał wypowiedzi innych w tym moje,tłumaczył je na opak,nic z tego,na tym forum bezrozumna propaganda bedzie tępiona bo skutku