Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy Grunwald (1410) zostanie zdobyty?

najpierw $ ja pisałem owszem, że może dojść do poziomu-2.48-2.50- ALE NA DZIEŃ DZISIEJSZY ZAPOMNIJ O TYM. REKOMENDACJA ZDECYDOWANIE KUPUJ I W ŚREDNIM I W DŁUGIM TERMINIE. teraz D. J . -poziom ASPA 7150-7200 to najmniejszy wymiar kary w tej fali. OBAWIAM SIĘ, ŻE NIE OBRONI. POMYŚLCIE CO SIĘ STANIE GDY PADNĄ 777 NA SAP 500, A PADNĄ. u nas malbork,czyli 1370, bo ten poziom, a nie grunwald jest istotny. jeżeli padnie to BOŻE chroń ZUS, OFE, ZŁOTÓWKĘ. PISAŁEM JAK TO SIĘ SKOŃCZY W POPRZEDNIM WĄTKU. TAK SKOŃCZY SIĘ 3-BAZA BĘDZIE PRZEŁOŻONA I PANIKA.BO JEJ JESZCZE NIE BYŁO.to będzie 5 ostatnia-już jest-ostatnia podfala W DUŻEJ 3 TEJ BESSY. ASP 8900 PADŁO,NASTĘPNE TWIERDZE TEŻ BĘDĄ ZDOBYTE.POZDRAWIAM.JUTRO PEWNIE PRZYJACIELE BYKA NA CHWILĘ ZAATAKUJĄ, ABY ZAJĄĆ MISIOWE POZYCJE-CZYTAJ MIEĆ ICH WIĘCEJ. ZAWSZ PRZED NAJWIĘKSZYM SPADKIEM POKAZUJĄ SIŁĘ. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ.POZDRAWIAM. --------------------------------------------------- lis,podziel to jeszcze na2-padnie i fed-narodza się nowe banki, a asp bedzie korzystał z at,,chińskiego,,przepraszam wsztstkich

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RUCH 0,00% 10,60 2010-10-19 16:06:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.