Tak tak też jestem tego zdania ale nie mogę znaleźć żadnego prawnego odniesienia to terminu "uprzednio " ale uprzednio na pewno oznacza wcześniej niż ogłoszenie walnego zgromadzenia a takie walne ogłoszono i co i zrobili to poza prawem nikt tego nie widzi nawet nn ? Niemożliwe. W każdym przypadku do tej pory było najpierw ogłoszenie wezwania potem ogłoszenie walnego zgodnie ze słowem " uprzednio " . Ale skoro ogłosili walne a ani KNF ani nn tego nie kwestionują oznacza według mnie że tamto wezwanie z lipca 2020 roku po prostu obowiązuje choć też nie mieści mi się w głowie bo na tej zasadzie można by sobie takie wezwania ogłaszać i potem mieć dowolną ilość czasu na ogłoszenie walnego. Zapewne jest też tak że jedno wezwanie jedno walne więc a tu takiego walnego jeszcze nie było więc właśnie je ogłaszają. Po za tym myślę że nn nie ma jakiegoś wielkiego interesu siedzieć na giełdzie ,bo gdzie nn komu miał by sprzedać akcje jak nie właścicielowi ,nie ma tu innych potencjalnych kupców . Nn może równie dobrze wywierać nacisk uprzykrzać życie na giełdzie jak i poza nią.