Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Cześć Nika :)

Hej Nika.
Po Twoim poście do mnie ,byłem w równej mierze zaskoczony i zdziwiony.
Zaskoczony- ponieważ tak chętnie opisujesz na forum swoje inwestycje ,wiec poszukujesz potwierdzenia i akceptacji dla nich.
Zdziwiony-bo widzisz we mnie kogoś kim nie jestem i nie chcę być na tym forum.

W życiu cenię sobie prywatność a na forum cenię sobie prywatność....inwestycyjną,
zwłaszcza gdy inwestycje nie są jeszcze zakończone.( o niektórych zakończonych juz wiesz)Przepraszam ,ale nie chcę rozmawiac o moich innych spółkach na tym forum.
To jest forum Integera i tu mozemy porozmawiać o tej społce.

Wcześniej prosiłas mnie ,więc opisałem pokrótce Twoje spółki i rynek.
Napisałem to co sądzę ,bez zadnych wskazówek co do kupna czy sprzedaży.
Teraz gdy opisałaś swoje dalsze inwestycje i pytasz mnie co zrobić, odpowiem:
Ja nie moge Ci pomoc.A dlaczego? Już mówię.
Nika ,jesteś inteligentną osobą ,przenikliwą ,odważną-nie bojącą się zadawać pytania,
ale wydaje mi sie że nie idziesz właściwą drogą aby odnieść sukses giełdowy.
Pozwól mi proszę coś Ci zasugerować:
-Po pierwwsze:musisz zacząć myśleć sama.Najlepsze pomysły inwestycyjne wychodzą
od samego inwestora, nie od maklerow ,doradców,rekomendacji czy forum.
Trzeba dużo czytać ksiażek o tematyce giełdowej.
-Po drugie:musisz wziąść na swoje barki odpowiedzialność za swoje inwestycje.
Sama musisz odpowiadac za nie i ponieść konsekwencje nie trafnego bądz trafnego wyboru.Kogo obarczysz odpowiedzialnością jak na forum napiszą żeby sprzedać,Ty sprzedasz,a kurs dalej będzie sie piął w górę?
Po trzecie:Spokój.Trzeba panować nad sobą w każdej sytuacji, bez względu czy jest bessa czy hossa.

W miarę jak będziesz się zagłębiała w ,,temat ''pojawi sie coraz wieksze zrozumienie,
zaczniesz weryfikować własną wiedzę poprzez rynek,wzrośnie Twoje poczucie własnej wartości i zaczniesz dostrzegać okazje rynkowe przed innymi lub wcześnie.
Dlatego napisałem,że nie mogę Ci pomóc ponieważ JEDYNĄ OSOBĄ KTÓRA MOZE CI
POMÓC JESTEŚ TY SAMA.
A gdy dojdziesz do tego etapu zaręczam Ci-nic nie zastapi Ci satysfakcji że to wszystko
TWOJA ZASŁUGA.To uczucie jest tak fantastyczne że naprawdę warto ponieść trudy i wyrzeczenia.
Pozdrawiam Cię.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.