Za mało mi życia przed sobą zostało, by odpowiadać komuś, kto w ten sposób pisze swoje wizytówki, frustracie .
Ale zrobię dla ciebie wyjątek i na cały miesiąc wystawię część akcji na S po 199 zł, o ile system mi pozwoli.
Jeśli chodzi o snx, jestem spokojna. Bcn natomiast mnie rozczarowała betonozą, nie rozumiem dlaczego aż tyle asfaltu i betonu wylewa się tutaj nawet w parkach. A z drugiej strony mają problem z suszą, z tego powodu pozamykali wszystkie fontanny.
W naszym temacie - najpopularniejsze klimy i wiatraki przypominające pompy (to chyba jednak też klima?) są marek Daikin i Mitsubishi, ale wiadomo, spacer jest niereprezentatywny. Natomiast pełno jest paneli na dachach i na różnych nieużytkach. Kolektorów nie widziałam. ... Naszego sunexa ani jednego nigdzie. Za to budynków w kiepskim stanie zatrzęsienie, z instalacjami wodnymi i splątanymi kablami na elewacjach. O Sagrada familia itp. pisać nie będę bo to nie na temat.
Ciepło pozdrawiam:)
- - -
Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA