Dnia 2023-08-28 o godz. 17:48 ciepla_pompa napisał(a):
> Dziś pozdrawiam was z Barcelony. Idealna pogoda, niecałe 30, nie lubię upałów... A z tego co widzę spekulanty całkiem się rozczarowali do spółki i wysypali, dolujac kurs... No i sprawiając, że papierowo wychodzę mniej więcej na zero.
> > Czy coś się w spółce ostatnio stało, co przegapiłam, bo nie wiem? A nie widzę żadnego oficjalnego espi itp....
> > ----
> > Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA
Cześć droga Pompeczko, czekałem na wpis od Ciebie i bardzo się cieszę, że napisałaś.
Niestety żadnego ESPI nie było ostatnio. Potężny Pan Prezes (przez szacunek do jego osoby z wielkich liter) nabrał wody w usta. Raz tylko jeden wystąpił w filmiku z serii "Radiowcy bez cenzury", a w którym nic ciekawego nie powiedział. Nie winię go za to - pytania od prowadzących były nudne.
Nie wiadomo zatem czy Pan Prezes zbudował tę nową, cybernetyczną halę, czy jakieś roboty w niej pomontował. Nie wiadomo nawet czy kazał panu Zdzisiowi skosić te chwasty z eternitowych dachów komuszych hal zakupionych w ubiegłym roku. Dla Twojej osobistej wygody linkuję wzmiankowany filmik, ale przestrzegam, że jest nudny co nie jest tylko moją opinią jako, że został jak dotąd wyświetlony przez zawrotną liczbę 313 internautów.
https://www.youtube.com/watch?v=zW6gjoVO9PU&pp=ygUFc3VuZXg%3D
Występują tam jednak fajne chłopaki, więc jeśli masz 20 minut to obejrz (chociaż nie polecam).
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i liczę, że po wakacjach będziesz się częściej udzielać na tym forum. Całuję i ściskam.
Cały Twój,
Pozdro600