Korzystając z kolejnego niewykorzystanego czasu w wolnej chwili chciałbym systemem gospodarczym ten czas zagospodarować a mianowicie podjac kroki,działania,czynności, aby opisać ten sierpniowy czas. Widać już liście na drzewach tracą zieleni blask a niekiedy nawet i który odważny to spaść potrafi. A niby to sierpień. Noce już chłodniejsze ale zapowiadali w pogodzie że będą upały ale to w dzień i prawdopodobnie to chyba w niedziele a no i też w sobotę z tego co pamiętam bo notatek z pogody nie zrobilem. Ale świerszcze nadal słychać. Pierogi dobre odsmażane z moim keczupem. Koniec miesiąca już tuż tuż i niby tam masło jest i chleb ale dajcie spokój... Jak by tak talony za te akcje i bony rozdawali... Dobra dosyć tego narzekania przejdźmy do marzeń. Marzy mi się obfitości niekończąca się telenowela w której triumfuje. Typas się nie odzywa chyba go nima,nikt mi nie chce pocisnac najwyżej jakąś łapkę w dół dostanę to chociaż widać że ktoś tu żyje. Obroty to jak Pan tam wyżej wspomniał że jego żona w sklepie więcej wydaje.... Przecież z te słowa są genialne. Gdy będę już bogatym człowiekiem i wydam swoją ksiazke wspomnę o Panie.
Idę narzreć się aszwagandy. Jak chcecie żebym sobie poszedł to powiedzcie. W sensie ja tu będę ale zamilkne. Wystarczy powiedzieć ,,Ja sobie nie życzę " Jestem nerwowy z natury dlatego jest mi ciężko być tak cierpliwym... Niby się mówi że każdy oczekuje szybkich pieniędzy ale cierpliwi je dostaną no ale jest krucho... Trytytka tylko trzyma. Zmienię chyba nik na Pan Trytytka.Kiedya pamiętam jak zobaczyłem regulowana trytytke to chodziłem po firmie i mówiłem patrzcie regulowana. Potem pokazywałem sąsiadom a jak zawiozłem na wieś to ludzie mówili że to szatańskie ustrojstwo i że jestem satanista. Coś o spółce? A no spółka należy do indeksu Ncidex ? Bo tam tak pod spodem coś napisane a nie mam okularów. To moze i chyba dobrze. Kto go tam wie ja się nie znam .
Pozdrawiam.