Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,94 zł , zmiana od tamtej pory: -62,59%

Re: Czemu to ma 7 razy mniejszą kapitalizacje niż rod studio?

Nie naganiam na spadki ale staram się sensownie inwestować. i wole żeby wszyscy zarabiali, ale:
Czy Wy w ogolę porównaliście ta grę z jakąś inną podobną?
https://steamdb.info/app/331880/graphs/
Truck Mechanic Simulator 2015 - wg Steam ta wersja sprzedała się w około 16k !

wg mnie najbardziej zbliżona gra do Truck Mechanic: Dangerous Paths to Snow Runner, wydana jakiś rok temu. (wiem że tu sie nie naprawia samochodów, ale kierowałem sie nazwą niebezpieczne drogi.
https://store.steampowered.com/app/1465360/SnowRunner/
I wg Steam sprzedała się około 634k.
Snow Runner kosztuje 130 pln, ile bedzie kosztować to? około 100? tak obstawiam, jak tak to bez żadnych wątpliwości lepiej dołożyć 30 pln i kupic grę która wygląda o niebo lepiej. Jak Truck Mechanic sprzeda się powyżej 100k to będzie duży sukces.
Ale jak patrze na Snow Runner to naprawdę widzę ''Dangerous Paths' taką adrenaline i ''przygodę'' z jazdy ciężarówką drogi są super zróżnicowane rzeki, błoto, kamienie, góry dużo się dzieje. Dużo samochodów do wyboru, przyczepy itp.
Niestety tu widzę tylko jeden pojazd, drogi jakimi jeździ hmmm czy są niebezpieczne? myślę ze są śmieszne płaskie wręcz, samochodem trzęsie bez powodu zero adrenaliny i frajdy, samochód porusza się po drodze jak w grze z przed 5 lat lub 10, za to ciężarówka co chwile się psuje z jakichś dziwnych powodów na niemal równej drodze i trzeba naprawiać i to cała ''frajda''. Grafika taka se.
Ilość akcji mała wiec ładnie kurs skoczył, bo spekuła wpadła i podbija kurs dla spółki z takim se produktem, a nawet słabym wręcz. Może się mylę ale obstawiam że już niedlugo będzie poniżej 2. I wtedy bedzie warto znów kupić ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATOMJELLY 0,00% 1,10 2025-11-28 09:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.