Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czekam na 2,29!!!!

wczoraj ktoś skupował z ukrytego na 2,5 - ja skupowałem razem z nim , ale odziwo na 2,52 była sprzedaż z ukrytego no ,ale oba zostały rozebrane , teraz marsz już tylko w górę

zawsze tak jest jak wyczyszczą ukrytę

a ta spółka kiedyś była przeze mnie grana jako jutrzenka potem się przesiadłem grałem na amice ,odlewniach ,pge , w tym roku hawe teraz się przesiadłem na wasko ,ale nie widziałem takiego potencjału jaki jest tutaj i mój portfel to dwie spółki z czego obecnie jedną z nich jest COLIAN !

Tu będzie grubbbooo grane , jeszcze zobaczycie i założe się ,że jeszcze będzie jedno wezwanie bo kurs nie problem podbić mając do dyspozycji worek i kilka baniek do zabawy od prezesa Kolańskiego przez zbieraczy. Co do prezesa zas z którym to czytałem wywiad jak wedel nie wypalił (już ex...lat wstecz) i mówił ,że mu się marzy teraz free flout na poziomie 20% 9jak brał te kredyty)- jak wiemy 20 pprocent jeszcze nie ma ,a pamiętajmy również ,że dla słodyczy raporty najlepsze są pod koniec roku i najlepsze wyniki na boże narodzenie bo widzę ,że niektórzy tu narzekają na obecny raport ,ale on był już w cenie teraz gramy pod co innego ,a czas szybko leci i już pod koniec pazdziernika zobaczycie ,że będzie grane pod raporty grudniowe bo rynek jest ciężki ,ale koniunktura zacznie się odwracać bo ludzie byli i są biedni więc nie kupują tak słodyczy ,ale popyt ruszy niebawem....

minimum dla prezesa i dla spółki to 3 z przodu i po , ... xx groszy ,a prezes kolański dziwną ma taktykę rynkową i ekspansji ,ale nie lubi tracić na tym co robi , a robi to dobrze bo nie jeden chciałby mieć tyle kasy co on... ale zawsze się znajdą tacy co to się w Boga bawią i marzeniami już są prezesami banków światowych i prezydentami ,a potem nagle budzi was ... budzik..

życzę udanych wzrostów i samych sukcesów ze spółką która jest jak dobra inwestycja w ciężkich czasach o ratingu A !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.