Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czekac!!!

Poczytajcie barego ---na novianie ---jaki sie robi AS jaka to kasa obraco polecam

Re: Czy to będzie nasza ETNA?
Autor | ~bary [78.9.128.*] 2011-11-10 17:18
Zobacz wątki dotyczące NOVIAN
Zobacz profil NOVIAN
Jestem, jestem.
cały czas dobieram i zbieram i zbieram.
Jestem cierpliwy i smieje sie z niecierpliwych.
Novian to wielka okazja przy takiej cenie,nie dbam czy odpali za miesiac czy za rok.Zaden bank ani fundusz nie da mi takiej stopy zwrotu.
Podam choćby kilka przykładów.
Kiedy kupowalem Victorie po 6 gr kumple mówili ze jestem szalony,ze szkoda kasy.sprzedałem po 0,34.
Nico Games kopowane po 5gr sprzedane po 30gr
Najlepszy przykład to Veno.Równiez kumple mowili ze jestem szalony,kto rozbierze 60mln akcji po 3 gr?I co?Nakupiłem miliony akcji po 3gr i pogoniłem po 8 gr.
I wiele ,wiele innych.
Równiez nikt z moich kumpli nie chce teraz wierzyc w noviana,chociaż ostatnimi czasy mówia ze musza pogonic swoje akcje i moze wejda w noviana.Byle chłopaki nie było za późno hahaha.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czy-to-bedzie-nasza-etna,10532503.html

no as nad asy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.