Dnia 2025-03-31 o godz. 21:06 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2025-03-19 o godz. 16:14 ~bonu napisał(a):
> > Obiektywnie patrząc w szkodę idziesz Maliniak. Twój wpis nadaje się do KNF jako ewidentne nakłanianie do nie inwestowania w spółkę.
>
>
> Obiektywnie patrząc piszesz bzdury, bo bankier nie pobiera grosza za wpis. Rozumiem, że szukasz '' lekkiej kasy bez roboty'' i uznałeś, że moje wpisy blokują. A co powiesz o drugiej stronie? Też do KNF-u :)
> https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czas-na-wzrosty,70349295.html
>
Ty natomiast jakoś się znacząco wycofałeś z tego forum jak się okazało, że nie ma już dawnych "wisielców". Bardzo im lubiłeś w swej złośliwości dogryzać. Wiadomo dlaczego.
A teraz jak pojawili się nowi gracze (lub znający tą spółkę - jak ja), którzy startują niejako od nowa to już nie masz kogo "podgryzać". Bo nawet jeśli zdjęlibyście spółkę z giełdy to my na tym i tak nie stracimy. No więc nie jesteś już taki wyszczekany.
A wróćmy do tematu - jak pytałem nie tak znowu dawno (a ty wcześniej tak żwawo to głosiłeś) - czy będzie możliwość jakoś niedługo dokupić trochę waloru za groszy 20 od akcji ? Jakby co, to ja reflektuję, choć od wczoraj zacząłem coś tam powoli kupować.
Odpowiesz tym razem może w końcu na pytanie :-) ?