Też mam dość tego marudzenia Karsyk1980.
a co do faktów. Poczytaj dokładnie -gość dyrektorem handlowym w Kompapie jest już ponad 2 lata a teraz został dodatkowo Członkiem Zarządu.
Jest w braży poligraficznej od ok 20 lat i to na kierowniczych stanowiskach! TO moim zdaniem rekompensuje brak studiów.
Szanowny kolego przeczytaj artyku w Poligrafice i dowiesz się co się dziej ew spółce !
Lipka był 10 x w tvncnbc ;minimum 8 art w Parkiecie (ostatin 13 11) kilka wywiadów w prasie regionalnej ;wywiady w prazse branżowej -pokaż mi innego prezesa podobnej spółki -który tyle sie udziela.
Wpisz nazwisko lipka waldemar -kompap w googlach i przestaniesz marudzic o braku PR.
Liczy się wynik i fudamenty -te są tworzone od roku .zabacz ostatni raport -wiem ,że nie potrwfisz go czytać -nierozumiejąc Kosztów Zarządu ale popacz chociaż na przychód za 9m w 2010 i teraz ok 10 mln do ok 40 mln! praktycznie bez kredytu (4mln ), bez emisji kupując dwie spółki za 23,5 mln !
Zobacz jak gamrat był kupowany ile kredytów.
Trochę cierpliwości...też obstawiałem 11 zł do końca listopad a... bedzie ale trochę póżniej..i dużo więcej..