Dnia 2021-04-13 o godz. 16:17 ~Andrzej napisał(a):
> Kupiłem dzisiaj 500 po 305,5zl.Teraz może iść w górę plus dywidenda 16.7 zl
.........................................................................................................................................................................................
Dnia 2021-04-13 o godz. 20:48 ~Andrzej napisał(a):
> Profesorku kochany....jestem za stary żeby komuś coś udowadniać.Najwyżej umrzesz w nieświadomości....o tej godzinie zaworzę rodzinę na szczepienia.Sprawdż sobie na biznesradar lub w swoim biurze maklerskim historię zakupów po cenie 305,5 zl szczególnie ok godziny 9 30 i drugi rzut 12 00 -13 00 ostatnie 36 sztuk o 17 na dogrywce. Dzisiejszy mój obrót na giełdzie wyniósł ok 250 tyś złotych Pozdrawiam
......................................................................................................................................................................................................................
Dnia 2021-04-14 o godz. 15:37 ~Andrzej napisał(a):
> Jak nie umiesz liczyć to się nie dziwię że dowartościować się musisz przywłaszczeniem tytułu profesora Może Ty kolega Pawłowicz....311,5-299,5 to według Ciebie 1 zł....nic dziwnego że nadajesz się do pisania komentarzy jacy to inni są głupi a Ty, czyżby kompleks małego siurka?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2021-04-15 o godz. 10:34 ~Andrzej napisał(a):
> Śmieszny jesteś niedouczony profesorku.zarobisz 10procent w miesiąc dusząc te akcję.Kupilem Mirbud w kilka dni mam ponad 20 procent,za chwilę będzie ponad 30 procent.Budimex o takim wzroście może tylko pomarzyć....Ty też pseudo profesorki,który dla własnego ego sam ten tytuł sobie nadałeś a może nawet nie masz skończonych studiów
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2021-04-21 o godz. 17:28 ~Andrzej napisał(a):
> I co żal cztery litery ściska? Trzeba było mi sprzedać po 305 miałbyś zarobek . Dzisiaj była super cena ostatnie dokupiłem po 289 zł.... średnia wyszła 294.5....
> > Gdzie Twój płacz i żale jak inni sprzedawali po 311...teraz to leżysz i kwiczysz.. Mogę Ci oddać po 305 złotych jak grzecznie poprosisz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2021-04-22 o godz. 09:48 ~Andrzej napisał(a):
> Pamiętaj profesorku kupuj jak jest dołek a sprzedawaj na górce Sprzedałem 15 kwietnia po 214 a wczoraj odkupiłem że średnią 294.5 zł czyli 20 zł mniej.Teraz sprzedam za 320 lub poczekam do dywidendy . Myśl trochę
Dnia 2021-04-22 o godz. 09:48 ~Andrzej napisał(a):
> Pamiętaj profesorku kupuj jak jest dołek a sprzedawaj na górce Sprzedałem 15 kwietnia po 214 a wczoraj odkupiłem że średnią 294.5 zł czyli 20 zł mniej.Teraz sprzedam za 320 lub poczekam do dywidendy . Myśl trochę
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PIĘKNĘ:
Warto przeczytać cały wątek
https://www.bankier.pl/forum/temat_ostatnie-opory,46048001.html
Tyle.