No ja to BTC jakoś pażdziernik-listopad 2019 kupiłam 1-sza spółka ;))) Dla bajek: Bo robią gry także "Disneya" Cwiercin to nie wiem ale chyba już jak mówi dluuugo tam był. No i potem mi tego TIGa podpowiedział. No i sie zaczęłam kresic tu i tam...Wtedy nawet mi się nie śniło ze moge tyla na akcjach zarobić.
A dokąd dolecą Pojęcia nie mam BTC mi łatwiej jakoś wycenić bo jest dużo gamingowych spółek. 13 złotych to moim zdaniem abzolutne minimum w tym roku. Za tyle są nowe emisje. Spółka ma niesamowite deale z wyłącznością na gry ze spółkami o wielkim doświadczeniu i sporym portfolio w gamingu i przede wszystkim komponetty , jak to mówia silniki najnowsze go tych gier.. Kwestia czasu i będzie 50 a może i 300 za jakiś czas.A TIG to nie ma z czym na dobrą sprawę porównać. Tak naprawdę TIG to nie jest spółka na polską giełde. Tu nie są modne aż tak zaawansowane technologie i wynalaski, nauka. Się wcale nie zdziwię jak okaże się że to wielka zagranica kupi
A jak jakiś podmiot polski to 4-8 powinno być już zaraz.. Choć tak naprawdę to będzie pewnie rosło stopniowo. Sat Revolution to tam rakieta ale mają spore udziału w innych świetnych spółkach technologicznych z wynalazkami w fazie komercjalizacji.. Im bliżej startów sputników tym będzie drożej. Ale jak to na NC nigdy nic nie wiadomo. Wystarczy że zablokują wzrosty i maluch nie zarobi... Bużym czasem nie opłaca się wielka wycena.