nic więcej nie wiem po za tym że jestem cierpliwy i staram się czytać wszystko ze zrozumieniem i szukać innych informacji. Nie jeżdże jak Matiz czy Rothmala na Walne ale kojarze fakty. Jestem tu parę lat i kibicuje najbardziej Satrevolution. Wczoraj miało miejsce wielkie kosmiczne wydarzenie które napawa mnie optymizmem gdy patrzę na branŻe kosmiczną 0 ciekawostką jest to że Polacy są obecni od lat ?poki co to tylko Hermaszewski poleciał? ale parę rzeczy wykonanych przez Polaków już nad nami lata.
Każdy inwestuje samodzielnie z tą różnicą że jedni bardzie świadomie inni mniej. Jedni czekają inni szybkie pieniądze chcą zarobić. Ja osobiście czekam na ponadprzeciętne zwroty i dlatego nie zajmuje się kolarstwem tylko ciułactwem. oczywiście nie wszystkie inwestycje były udane. Ale kompleksowo jestem do przodu.
Z innych ciekawostek które mam to spółki z szarego końca rankingu Bankiera MPLVerbum - płacą dywidende corocznie, rozwijają swoje progray lojalnościowe, ale jakiś czas temu zainwestowali w prace nad stopą bioniczną w spólce zależnej. Może coś z tego będzie. Mało akcji w obrocie i do tego narwany animator.
Kolejną ciekawą spółką/ po przejściach to m4b poki co notownia raz w tyg w Środy / warto poczytać co robią mega projekty. Na pewno korzystałaś z ich urządzeń KFC- kioski samoobsługowe, największe ekrany - Helios czy ekrany w sklepach CCC obecnie mają kamery mierzące temprature - pewnie już rozmawiają z sieciówkami medycznymi / też płacą dywidende a akcji prawie nie ma