Kiedyś wierzyłem w te spółkę, ale o sile papiera dobrze mówi porównanie z sWig80 i ncIndex. Oba bardzo silne indeksy. Poszły do góry o kilkadziesiąt procent od początku roku. Tu kapitał jak ja na razie przesypia ten dobry okres dla małych spółek. Potrafisz znaleźć odpowiedz dlaczego? Bo raczej nie dlatego że kilku idiotów pisze od czasu do czasu jakieś kąśliwe posty. Rynek po prostu nie wierzy w spółkę. Może nie tyle w spółkę co w wyjątkowo słaby zarząd. Na szczęście mam tu tylko kilka procent portfela jeszcze na małym plusie, ale i z tym zastanawiam się czy warto trzymać, bo jest teraz tyle fajnych okazji inwestycyjnych, ze może na var szkoda czasu? Lokata 3 miesięczna zaczyna być bardziej atrakcyjna mimo ze wydaje się ze var ma kurs na dnie.
Nie wiem też do końca czego można spodziewać się 20 marca. Czy ktoś może się kompetentnie wypowiedzieć czy będzie tam sprzedaż pszczoły i za jaki okres? Czy trzeba czekać do 15 maja?
W ogóle czy trzeba być bliska rodzina prezesa abyśmy cokolwiek dowiedzieli się od tej spółki?